Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

ARGAN SABUNU

Dopdoğal ve mis gibi kokan bir sabun Otacı Argan Sabunu.

Sabunu elime aldığımda kullanmakta tereddüt etmiştim çünkü bazı yorumlarda sivilce yaptığından bahsedilmişti ve benim cildim de çok müsait ama birgün şeytana uydum ve kullanmaya başladım. 

Öyle güzel bir kokusu var ki. Hafif bir parfüm gibi kokuyor, ferahlık kokuyor, temizlik kokuyor. Cildimi kurutmadı. Normalde sabun kullandıktan sonra mutlaka nemlendirmem gerekirdi ama artık o günler hikaye oldu. Yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum yağlandırma yapmadığı için akne de oluşmadı bundan sonra da oluşacağını sanmıyorum. 

Otacı ne demiş bu sabun için; Vitamin E, F,C, A, Omega 9, Esansiyel Yağ Asitleri, Naturel Organik Squalene, Steroller ve Antioksidan maddelerce zengin olan Argan; cilt, saç ve tırnak bakımında yüzyıllardır kullanılmaktadır.

Cildi derinlemesine temizler, Organik Argan Yağı ve E Vitamini ile yumuşak ve pürüzsüz görünüm verir, bakım yapar, sağlık kazandırır.

Farklı bir amaç için kullandığım başka bir sabunu da bir sonraki postta anlatacağım.




KUSUR BULMAK İÇİN BAKMA BİRİNE, BULMAK İÇİN BAKARSAN BULURSUN. KUSURU ÖRTMEYİ MARİFET EDİN KENDİNE İŞTE O ZAMAN KUSURSUZ OLURSUN.
HZ. MEVLANA

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 yorum:

Atahan ile hayat dedi ki...

hımmm denemek lazım teşekkürler bilgin için

Yorum Gönder